Bewonerscommissie

Bewonerscommissie
Deze commissie is in 1985 opgericht en heeft twee kerntaken: In de eerste plaats fungeren we als centraal aanspreekpunt voor bewoners van de Antoniushof en voor partijen zoals de Bo-Ex, Huurdersvereniging Bo-EX, Stok en de gemeente Utrecht. Dit geldt vooral voor situaties die betrekking hebben op het pand, de gemeenschappelijke ruimten en/of een groot deel van de bewoners.

In de tweede plaats neemt de bewonerscommissie de coördinatie van een aantal praktische collectieve zaken voor haar rekening.
Naast het uitvoeren van deze kerntaken staat de bewonerscommissie altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven van bewoners, die het leefplezier op de Antoniushof kunnen vergroten. Met behulp van onze kennis, ervaringen en netwerken kijken we dan of het te realiseren valt.

De bewonerscommissie zet zich in voor het hele complex, voor de gezamenlijke belangen van bewoners. Individuele problemen los je zelf op. Overlast van je buren? Ga eerst zelf met ze in gesprek. Komen jullie er niet uit neem dan contact op met onze woonconsulent Michelle Copier van Bo-Ex via klantenservice@bo-ex.nl

De bewonerscommissie is te bereiken via e-mail bwc@antoniushof-utrecht.nl

Lid worden?
Wil je meehelpen met het organiseren en coördineren van activiteiten ten behoeve van het woongenot in ons mooie Antoniushof?

We zijn altijd blij met een paar extra handen. Stuur ons dan een e-mail bwc@antoniushof-utrecht.n

Welkomstbrief nieuwe bewoners: https://www.antoniushof-utrecht.nl/wp-content/uploads/2022/11/221002-welkomstbrief-nieuwe-bewoners.pdf

pagina bijgewerkt december 2022