Bo-Ex

Bo-Ex
De bewonerscommissie Antoniushof heeft doorlopend contact met de Bo-Ex, onder andere over de afhandeling rondom de opknapwerkzaamheden en de verbetering van de communicatie tussen de bewonerscommissie en de Bo-Ex.

Graag blijven we op de hoogte van wat er speelt bij de bewoners. Daarom ontvangen we graag kopieën van eventuele (klachten) brieven om een klachtendossier op te bouwen.

Zoals eerder geschreven bemiddelt de bewonerscommissie Antoniushof niet bij individuele problemen met de Bo-Ex of Gemeente Utrecht.
Wel willen we op de hoogte gehouden worden van zaken die op dit gebied spelen, bijvoorbeeld veiligheid en overlast en de afronding van de werkzaamheden. Zodra blijkt dat een klacht of probleemsituatie meerdere mensen betreft, kan het een zaak worden waarin de bewonerscommissie zich gaat mengen.

De woonconsulent
De woonconsulent van de Bo-Ex voor de Antoniushof is sinds voorjaar 2022 Hakim Kamaludeen

Hij is bereikbaar via klantenservice@boex.nl

bijgewerkt okt. 2022

_______________________________________________________

NB de gegevens hieronder zijn in bewerking

De opzichters
De opzichters van de Bo-Ex voor de Antoniushof zijn Bert Jan van Keulen en Ton Vermeulen.

Zij zijn bereikbaar via klantenservice@boex.nl

De complexbeheerder
De complexbeheerder van de Bo-Ex voor de Antoniushof is Ruud Veen.

Vanuit het Bo-Ex wijkkantoor aan de Gansstraat 18 inspecteert Ruud iedere dag de straat, de binnenterreinen en de complexen in een groot gebied van de stad. Dit om te zorgen, dat de woonomgeving schoon en veilig blijft.

Iedere maandag t/m woensdag tussen 15.30 en 16.00 u. en op donderdag tussen 17.30 en 18.30 u. heeft Ruud spreekuur in het wijkkantoor aan de Gansstraat. 18. Je kunt daar dan zonder afspraak binnenlopen en vragen stellen over de woonomgeving. Bijvoorbeeld over zwerfafval in de buurt of over een kapotte lamp in een portiek. De complexbeheerder kan dan samen met jou zorgen voor een oplossing.