Bo-Ex

Bo-Ex
De bewonerscommissie Antoniushof heeft iedere twee maanden een vast overleg met Bo-Ex onder andere over de afhandeling rondom bijvoorbeeld renovatie en opknapwerkzaamheden – zoals in de afgelopen jaren de nieuwe badkamers en keukens. Verder wordt aandacht besteed aan verbetering van de communicatie tussen de bewonerscommissie en de Bo-Ex  (bijv. een snellere afhandeling van klachten) en het thema duurzaamheid. Ook tussen de overleggen door is er veel contact met de woonconsulent.

Graag blijven we op de hoogte van wat er speelt bij de bewoners. Daarom ontvangen we graag kopieën van eventuele (klachten) brieven om een klachtendossier op te bouwen.

Zoals op een andere pagina beschreven bemiddelt de bewonerscommissie Antoniushof niet bij individuele problemen met de Bo-Ex of de Gemeente Utrecht.
Wel willen we op de hoogte gehouden worden van zaken die op dit gebied spelen, bijvoorbeeld veiligheid en overlast, de afronding van werkzaamheden, problemen met ventilatie of verwarming of met energieleveranciers. Zodra blijkt dat een klacht of probleemsituatie meerdere mensen betreft, kan het een zaak worden waarin de bewonerscommissie zich gaat mengen.

De woonconsulent
De woonconsulent van de Bo-Ex voor de Antoniushof is sinds december 2022 Michelle Copier.

Zij is bereikbaar via klantenservice@boex.nl

bijgewerkt december 2022

_______________________________________________________

NB de gegevens hieronder zijn in bewerking

De opzichters
De opzichters van de Bo-Ex voor de Antoniushof zijn …..

Zij zijn bereikbaar via klantenservice@boex.nl

De complexbeheerder
De complexbeheerder van de Bo-Ex voor de Antoniushof is